Science Life (biologi A, kemi B, idræt B)

Science Life-studieretningen er for dig, som gerne vil udforske verden og som er eksperimentelt nysgerrig i forhold til naturvidenskab med mennesket i fokus. Du kan lide at opstille og afprøve modeller samt kombinere teori med praktiske forsøg. Du vil gerne udfordres med opgaver og projekter, som træner din logiske sans og din abstrakte tænkning.

Måske drømmer du om at læse til jordemoder, fysioterapeut, psykolog eller idræt? Eller måske drømmer du om at blive den nye Niels Bohr, Albert Einstein, Stephen Hawkin, Elon Musk, Eske Willerslev, Marie Curie, Inge Lehmann, Dorthe Dahl-Jensen eller Anja Philip? Derudover åbner studieretningen op for medicin, bioteknologi mm., hvis der vælges matematik på A niveau i 3.g.

Hvad lærer jeg på Science Life-studieretningen?
Du opnår indsigt i spændende og komplekse naturvidenskabelige problemstillinger – fx omhandlende nanoscience, bioteknologi, energiforskning og medicinalkemi. Naturvidenskab skal opleves i praksis, og du kan derfor forvente aktiviteter uden for undervisningslokalet.

Det helt særlige ved denne studieretning er det store fokus på levende væsener, især mennesket og kroppen. Hvis du er interesseret i at få en forståelse for mennesker og livets opståen skal du vælge denne studieretning.

 

 

Valgfagsmuligheder:

Hvis sprog 2 er tysk skal der vælges et valgfag på A niveau.

 

Adgangskortet:

Science Life (biologi A, kemi B, idræt B)